Hej, det är jag som sköter hemsidan lekomera, där vi tittar på leksaker, pyssel och har roligt tillsammans. Som förskolelärare fascineras jag dagligen av hur man med enkla medel kan lära små barn genom lek.

Babblarna bilficka

Babblarna har ett alldeles speciellt sätt att prata – i leken och pratet så utvecklas barnets språk snabbt. TV-Serien babblarna är helt enkelt en väl genomtänkt språkträning. När det är dags för bilfärd så kan babblarna följa med och underlätta för oss alla.

Detta är ett inlägg om produkten Bil & Aktivitetsficka med Babblarna motiv. Vill du istället köpa den nu så kan du göra det enkelt genom att följa länken här nedan.
en bild från barn-tv serien babblarnaBabblarna är en tv-serie för barn med ett gäng skojiga sötnosar. Vi på lekomera gillar Babblarna då det är bra i utvecklingssyfte och programmet har ganska väl genomtänkt träning.

Babblarnas lek, skratt och speciella sätt att prata är lätt för barn att ta till sig, och då utvecklas språket. Språkträningen riktar sig till barn som är i mycket tidigt eller tidig språkutveckling. Älskar dina barn Babblarna så kommer de även att älska ha med dem på bilresan, vare sig den är lång eller kort.

Underhåll barnen i bilen

Barn blir lätt uttråkade vid långa bilfärder. Då kan det vara bra att ha förberett innan så att man kan aktivera dem under färden. Förbered böcker, leksaker eller annat som barnen kommer tycka är intressant.

Babblarna aktivitetsficka för bilen är en bilfickan som är prydd med figurerna från Babblarna. Fickan kan hålla massor av leksaker prydligt undanstoppade tills det är dags för bilturen. Det är bra att alltid veta var leksakerna är och att ha dem nära till hands. Babblarna aktivitetsficka låter barnen själva plocka fram leksakerna när de blir uttråkade.

vi svänger ett och två, trampa på, stompa med oss det är lätt, ja du lär dig snart stegen …

Denna leksakshållare/leksaksficka har två stora fack där leksaker, gosedjur och böcker kan rymmas, samt fyra mindre fack där du får plats med annat smått och got. Fickan fungerar även också som ett smart sparkskydd och skyddar på så sätt bilklädseln från barnens skor och aktiviteter.

Babblarna leksakshållare & bilficka, närbild på produkten.

Vi rekommenderar varmt detta tillbehör till bilen, den kommer garanterat underlätta för dig och förgylla barnens bilresa!

Sjung med babblarna i bilen

Sätt på babblarna låten i bilen och låt barnen sjunga med. Äsch sjung med du också, denna video spelar upp Babblarna 6 gånger på raken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *